Onze merken

Onze productmerken, samengebracht onder de Entrematic paraplu, bieden elk hun eigen specialiteit en brengen jaren van expertise en innovatie in hun respectievelijke domeinen.

Entrematic omvat de wereldwijd gekende merken Normstahl, Dynaco, Nergeco, Ditec en EM.

Logo van garagedeuren, industriële deuren en docking stations van het merk Normstahl

Normstahl - design, kwaliteit en vernieuwing

Normstahl is een prestigieus merk voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige residentiële garagedeuren, industriële deuren en docking stations.

Logo van ultra-performante DYNACO deuren

Dynaco - de veiligste keuze in ultra-performante deuren

Dynaco is een bekend merk van flexibele deuren dat staat voor extreem veilige en energie-efficiënte ultra-performante deuren voor commerciële en industriële toepassingen.

Nergeco Entrematic logo

Nergeco - merk staat voor betrouwbare, technologisch hoogstaande hoogperformante deuren.

35 jaar ervaring in productinnovatie resulteerde in een breed gamma van diverse veilige en hoogperformante deuren voor een betere isolatie en optimale doorstroming in elke industriesector of bedrijf.

Logo van systemen voor toegangsautomatisering van het merk Ditec

Ditec - uitmuntend in toegangsautomatisering

Het merk Ditec staat voor een vlotte en efficiënte werking, een mooie afwerking en veiligheid in toegangsautomatisering. Ons Ditec productgamma is een compleet assortiment van hoogwaardige automatische toegangsproducten voor residentiële, commerciële en industriële gebouwen

Logo voor automatisering van voetgangersdeuren van het merk EM

EM - de beste keuze voor verdelers van deurautomatisering

Het merk EM staat bekend voor betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige automatiseringsproducten voor voetgangersdeuren, zoals operatoren voor automatische klap- en schuifdeuren voor binnen en buiten.