Ditec toegangsautomatisering

/global/scaled/1729x753x0x241x1000x435/Entrematic-entrematicNL-our-products-2-Ditec_Qik-barrier.jpg

Het complete Ditec gamma van slimme, hoogwaardige toegangsautomatisering en deuren met karakteristiek design is geschikt voor intern en extern gebruik in residentiële , commerciële en industriële gebouwen.

Bewezen expertise, toepassingsvaardigheden en toegewijd onderzoek, in combinatie met uitstekende klantenservice, maken Ditec de eerste keuze voor duizenden klanten over de hele wereld.

De Ditec systemen voor toegangsautomatsering zijn makkelijk te bedienen en volledig betrouwbaar, ze optimaliseren efficiëntie en energiebesparing met een minimale milieu-impact, met name in verband met klimaat-gecontroleerde omgevingen .

Het Ditec gamma van toegangsautomatisering omvat deuren en slagbomen, voetgangersdeuren, garagedeuren en industriële deuren, met een perfecte mix van slimme, hoogwaardige functies en aanpasbare opties. Deze producten zijn slim, eenvoudig te installeren en te gebruiken en zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën en het karakteristieke ontwerp dat de werking van uw gebouw verbetert.

Poorten & barrières

De Ditec systemen voor deurautomatisering & barrières zorgen voor de veiligheid en praktische bruikbaarheid. Stijl begint bij de ingang van privéwoningen en industriële en commerciële sites.

Voetgangersdeuren

Een gamma automatische voetgangersdeuren van hoge kwaliteit combineert gebruiksgemak en toegankelijkheid met de meest geavanceerde technologieën voor een soepele werking. De automatische deuren van Ditec zijn zo ontworpen dat ze perfect kunnen gecombineerd worden met verschillende soorten gebouwen, van modern tot klassiek. Het assortiment omvat zowel klap- als schuifdeuren aangevuld met een geavanceerd aluminium profielsysteem .

Garagedeuren

Ditec garagedeuren bieden de klant een eenvoudig te bedienen, veilig en slim product, geschikt voor elk type garage. Ze combineren design met thermische isolatie en geluidsisolatie. Beveiliging is nog nooit zo mooi geweest.

Snelloopdeuren

De industriële snelloopdeuren van Ditec zijn ontworpen voor de meest uiteenlopende omgevingen, waar ze een efficiënte werking verzekeren en het risico op verwondingen of schade aan goederen beperken. De zelfherstelbaarheid beperkt het risico op schade aan de deur en het modulaire deurblad laat toe beschadigde delen snel en makkelijk te vervangen. Alle deuren zijn voorzien van een breed gamma aan robuuste motoren, afmetingen, accessoires en kleuren om aan de meest veeleisende noden van de klanten te beantwoorden.

Al onze producten voor toegangsautomatisering zoals automatische hekken, deuren en industriële deuren zijn gecertificeerd en beantwoorden volledig aan de Europese en internationale normen.